Pentagon Arch.  Ook wel Babylon Arch genoemd.

Start: Vanaf St. George de I 15 exit 22 rechtdoor via de 228 naar Leeds. Na het dorpje tot afslag N 900 rechts. Hier staat een bord met pijl die verwijst naar de Red Cliff Area. Dit pad dan bijna 3 mile volgen tot TH van Sand Cove. Kom je vanuit het noorden neem dan exit 27 ga onder de highway door en dan naar rechts de 228 tot aan de 900 N die dan aan de linker zijde is. Er staat hier een bord met vermelding Red Cliff Area. 

Vervoer: 4WD of AWD is redelijk zandig tot aan Sand Cove TH.

Hike: vanaf de TH eerst het Flicker pad volgen. Na 5 minuten, je bent daarvoor een kleine wash over gestoken, ga je rechts een breed pad in en volgt dit tot de camping Area. Vanuit de camping de houten afzetting links van je volgen. Niet veel later staat er een paaltje met Arch erop en pijl naar rechts. Klein zandheuveltje af, rechts af door een mini slot canyon en dan de voetstappen volgen tussen de rotsen en rotsblokken. Deze trail die deels met Cairns en pijlen aangegeven wordt 1 mile volgen tot aan de arch die onder rechts van je te zien is.

Tijdsduur: de tijd om er te geraken is 40 minuten heen en 40 terug maar met oponthoud, ook bij de camping waar een tweetal Arches te zien zijn, moet je 2 A 2 1/2 uur rekenen.

Bij terugkomst bij de auto zou nog even 3/4 Mile verder kunnen rijden tot aan Historic Babylon TH. Een zeer korte wandeling leid tot een riviertje die je over steekt. Op De rechte rotswand waar je tegen aan kijk kun je nog petroglyps bekijken.

Conclusie: in combinatie met Toqueville falls heb je een schitterende dag. 

Deze bezienswaardigheid kun je goed combineren met Toqueville Falls. Indien je hier voor kiest rij dan terug naar de 228, ga rechts af tot aan de 17. Deze gaat rechts en na 2.6 mile ga je dan links de Spring Drive in.